Help with viewing cams

Have a problem with your computer, TV or other electronic? Get help here!
User avatar
Granny
Contributor
Contributor
Posts: 37192
Joined: November 16th, 2011, 8:32 am

Post February 5th, 2012, 3:46 pm

I have a Dell laptop computer with Windows 7, with internet explorer 9. I can not view the cams on it. The screen is just white with little red X's where I should watch the cams. I can see all the topics, login and talk. I can not work the puzzles. It is the same on all sites like Littlehouse, Deer Trails, Eagles, etc. I am very very stupid when it comes to computers and I would appreciate any suggestions. I have the latest Java and it has been updated. I have a desktop that picks up the cams and it has the same Internet Security as the laptop. So I don't think it is blocking the cams. Granny
Image Image Image
User avatar
Bruce
Administrator
Administrator
Posts: 219
Joined: February 13th, 2011, 3:08 pm
Location: Evans Head NSW

Post February 5th, 2012, 4:09 pm

I've sent you a PM Granny, I hope it helps :crazy:
User avatar
TomOfLilhouse
Administrator
Administrator
Posts: 270
Joined: June 14th, 2010, 2:30 pm
Location: Prairie Village, Kansas

Post February 5th, 2012, 4:30 pm

Granny, Your IE9 Flash installed or activated. Go here and install it. It should fix it for you. http://get.adobe.com/flashplayer/ Make sure you deselect the offer for McAfee Security Plus. You won't need that. Then click the download now button. Then follow the screen instructions. It will ask you to close your IE9 browser to continue the installation. I hope this is all you need.
User avatar
TomOfLilhouse
Administrator
Administrator
Posts: 270
Joined: June 14th, 2010, 2:30 pm
Location: Prairie Village, Kansas

Post February 5th, 2012, 4:31 pm

Oh sorry, I see Bruce, you beat me to it.
User avatar
Bruce
Administrator
Administrator
Posts: 219
Joined: February 13th, 2011, 3:08 pm
Location: Evans Head NSW

Post February 5th, 2012, 5:02 pm

hey Tom I just asked her to do a hard reset and let me know how she goes so your flash link is the 1 for sure! cheers :D
User avatar
KimmyRoo
Founder
Founder
Posts: 998
Joined: June 15th, 2010, 9:14 am
Location: Goulburn

Post February 5th, 2012, 11:09 pm

You guys are amazing.. thankyou!!

Granny hope you got things fixed..if not let us know we will get you through it!! :giveheart:
Kim Steedman :yahoo:
User avatar
Granny
Contributor
Contributor
Posts: 37192
Joined: November 16th, 2011, 8:32 am

Post February 7th, 2012, 1:37 am

Thanks guys!!!!!!!! This crazy :crazy: old lady can see the cams now. :yahoo: I was getting ready to throw the laptop back in the closet. I checked to see if I had Adobe flashplayer installed . It was installed. Then I did the hard start and I could tell it was a problem with the flashplayer. (all the sites were now telling me to install adobe flash player) I went to Adobe trouble shooting and found that "manage add-ons" had the flash player disabled. Thanks so much you guys are wonderful. :clapping: I would never have got it fixed without you two!
Image Image Image